lunes, 8 de abril de 2013

Reposteria artesana elavorades amb productes
naturals.





-FIGUES ALBARDAS
-CANELÓ FARCIT DECREMA CATALANA AMB PINYA
-BUNYOLS FARCITS DE MASCARPONE
-COULANT DE XOCOLATA BLANCA
-TRUFES DE XOCOCOLATE AL CAVA

RECETA DE LA SEMANA

RECETA DE FIGUES ALBARDAS

Ingredientes

Farina blanca refinada i tamissada
Ous de gallina
Figues
Oli d'oliva
Sucre

Elavoració

Posem en un bol gran una mica d'aigua, farina i els ous.
Fem una massa espessa i consistent amb les mans, afegim les figues seques i tornem a remenar fins tornar  a fer una massa compacta.
En una cassola fonda posem mes de la meitat de oli, i amb una cullera nem agafan la massa amb una figa dins.
Una vegada freguides es posen amb una safata plena de sucre i es arrebossan de sucre. Llestas per menjar.

Sugerencies

Es poden acompanyar amb vi dolç o cava català brut.





1 comentario: